Siniset Nuoret on perustettu – johtoon Tiina Ahva

11 joulukuun, 2017 | Uutiset

Sinisen tulevaisuuden valtakunnallinen nuorisojärjestö Siniset Nuoret on perustettu. Järjestöä on valittu johtamaan 22-vuotias tuotantotalouden opiskelija Tiina Ahva.

Tiina Ahva on teekkari ja nuorisopoliitikko, joka on aiemmin mm. johtanut Kangasalan nuorisovaltuustoa ja toiminut Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajana. Ahva ilmoitti maanantaina myös lähtevänsä tavoittelemaan Sinisen tulevaisuuden varapuheenjohtajan paikkaa Tampereella järjestettävässä puoluekokouksessa.

“Siniset Nuoret on Suomen seuraavan vuosisadan nuorisojärjestö. Tahdon tehdä tästä järjestöstä sen, joka tuo vihdoin politiikan lähelle nuoria ja kertoo asioista selkokielisesti ja suoraan, ja joka konkreettisesti vaikuttaa yhteiskuntaan. Siniset Nuoret on isänmaallinen, ratkaisukeskeinen ja tulosvastuullinen politiikan startup”, tiivistää Aalto-yliopistossa diplomi-insinööriksi opiskeleva Ahva.

“Siniset Nuoret uskoo itsenäiseen ja kansanvaltaiseen Suomeen, ja kunnioittaa suomalaisia perinteitä ja arvoja. Teemme politiikkaa lähimmäisenrakkauden ja maalaisjärjen pohjalta, ja tarjoamme moderneja ja toteuttamiskelpoisia ratkaisuja yhteiskunnan ongelmiin. Esimerkiksi maahanmuutto- ja EU-politiikka kaipaavat järkevää ja ratkaisukeskeistä kriittisyyttä, ja digitalisaatio on saatava liikkeelle yhteiskunnan kaikilla sektoreilla”, painottaa Ahva.

“Olemme saaneet puolueorganisaatiomme kokoon hyvin nopeasti. Toivotan nuorisojärjestön lämpimästi tervetulleeksi mukaan tekemään kanssamme isänmaallista uudistustyötä. Uudistusmielinen tulevaisuuteen katsova liike tarvitsee aktiivisia ja ennakkoluulottomasti ajattelevia nuoria”, iloitsee Sinisen tulevaisuuden vt. puheenjohtaja Sampo Terho.

Lisätietoja:
Tiina Ahva
Puheenjohtaja, Siniset Nuoret ry.
tiina.ahva@gmail.com
0504346920