Kiinnostaako ehdokkuus?

Suomi tarvitsee päättäjiä, jotka ajattelevat tavallisten ihmisten etua. Jotka haluavat tehdä asioita paremmin kuin politiikassa on ollut tapana, ja joilla on intoa muuttaa maailmaa – edes pikkuisen kerrallaan.

Nyt jos koskaan on siihen tilaisuus. Keväästä 2019 tulee vaalien superkevät, kun ehdolle voi asettua sekä maakunta-, eduskunta- että eurovaaleihin.

Mihin sinä tahdot vaikuttaa?

 

Eduskuntavaalit

Suomeen valitaan uudet kansanedustajat huhtikuussa 2019. Se on tilaisuus tehdä Suomesta entistäkin parempi. Siniset haluavat painottaa kevään vaaleissa työllisyyttä, turvallisuutta ja tulevaisuutta. Autetaan luomaan lisää työpaikkoja suomalaisille. Pidetään huolta, että ihmisten ja perheiden arki on turvallista ja helppoa. Uudistetaan rohkeasti rakenteita – vaikkapa sosiaaliturvaa, ja pidetään kiinni perinteisistä arvoista.

Jos olet kiinnostunut eduskuntavaaliehdokkuudesta, täytä TÄMÄ lomake. Voit myös olla yhteydessä osoitteeseen info@sininentulevaisuus.fi.

Ehdokkaat päätetään vaalipiirikohtaisesti eli piirijärjestöissä. Siksi kannattaa olla yhteydessä myös oman piirisi puheenjohtajaan!

 

Maakuntavaalit

Maakuntavaalit järjestetään ensimmäisen kerran keväällä 2019.

Me Siniset tahdomme, että suomalaisten asioita hoidetaan myös maakunnan tasolla hyvin, ja siksi haemme nyt ehdokkaita mukaamme tekemään uudistustyötä tavallisten suomalaisten paremman arjen puolesta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta politiikasta – tärkeintä on, että olet kiinnostunut hoitamaan oman maakuntasi asioita mahdollisimman hyvin. Me autamme ehdokkaitamme koulutuksen ja vaalityön kanssa.

Jos olet kiinnostunut maakuntavaaliehdokkuudesta, täytä TÄMÄ lomake. Voi myös vinkata meille hyvää tyyppiä, joka sopisi ehdokkaaksi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, vaan otamme kaikkiin kiinnostuneisiin myöhemmin yhteyttä ehdokkuudesta.

Varsinainen ehdokkaaksi asettuminen ja tehtävän hoitaminen edellyttää omakätisesti allekirjoitettua suostumusta ja vakuutusta. Tulostettavan lomakkeen löydät TÄÄLTÄ.

 

Eurovaalit

Näkyykö Suomen etu Euroopassa? Sinä voit olla pitämässä siitä huolta.

Jos olet kiinnostunut eurovaaliehdokkuudesta, laita viestiä osoitteeseen info@sininentulevaisuus.fi tai osallistu keskusteluun!