Espoon Sinisten Jukka Kilpi: Soini tiesi metron ja metropolihallinnon heikkoudet

Espoon Sinisten Jukka Kilpi: Soini tiesi metron ja metropolihallinnon heikkoudet

Espoon sinisen valtuustoryhmän puheenjohtaja Jukka Kilpi sanoo, että Timo Soini on jo yli 10 vuoden ajan valtuustossa korostanut metron ja metropolihallinnon uhkaavan espoolaisten palveluja. Kilpi toteaa ryhmänsä jatkavan Soinin linjalla.

Metron tuloa Soinin linja ei pystynyt estämään. Sen ansiosta saatiin kuitenkin metropolihallinto ja kuntaliitokset Kilven mukaan kaadettua. Metrojunan nyt tultua Espoota kurittaa myös metropolihallinnon esiaste: pääkaupunkiseudun yhteiset joukkoliikennehallinto HSL ja ympäristöasioiden hallinto HSY. Näiden toiminnan seurauksena espoolaisten bussilinjat on sotkettu ja vesihuolto ei kehity. Latokaskelaiset pakotetaan liityntäbusseihin ja Mustapurolle ei saada vettä.

Kilpi sanoo Espoon sinisten jatkavan valtuustossa Soinin terveen järjen linjalla. Espoon on saatava päättää oman kunnan palveluista. Suorat bussilinjat on palautettava. Vesihuolto on pantava toimimaan koko Espoossa.

Siniset tulevat vaatimaan myös autoliikenteen sujuvuuden takaamista. Kaupunkibulevardit ja uudet moottoritietunnelit on unohdettava. Niihin varatuilla rahoilla voidaan panna Tapiolan koulut ja uimahalli heti kuntoon – ja vielä jää varaa myös kunnallisveron alennukseen, linjaa Kilpi Espoon sinisten tulevan valtuustotyön päätavoitteiksi.

Lisätietoja:
Jukka Kilpi
Espoon sinisen valtuustoryhmän pj
puh. 040 588 9262