Helsingin Siniset

Tervetuloa Helsingin Sinisten sivuille!

Mahtavaa, että olet löytänyt tänne.

Me tahdomme rakentaa turvallisempaa ja toimivampaa Helsinkiä. Kaupungin täytyy olla kaikenikäisille asukkailleen hyvä. Peruspalveluihin on löydyttävä rahoitus ennen suurinvestointeja, ja kaikessa kaupungin toiminnassa on laitettava tavallisten helsinkiläisten etu edelle. Tahdomme jokaisesta lähiöstä rauhallisen myös öisin ja jokaisesta koulusta ja koulumatkasta turvallisen.

Olet lämpimästi tervetullut Helsingin Sinisten kanssa rakentamaan tulevaisuuden Suomea! Niin kuin valtakunnallisesti, myös Helsingissä tarvitaan uudenlaista poliittista toimintaa.

Jäsenenä pääset vaikuttamaan poliittiseen linjaan Helsingissä, järjestämään tapahtumia, asettumaan vaaleissa ehdokkaaksi, tukemaan Sinisten kasvua, osallistumaan yhdistyksen kokouksiin ja saat mahdollisuuden hoitaa luottamustehtäviä – sekä myös vaikuttaa piirin kautta puolueen linjaan. Paikallistasolla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa kaupunkipolitiikkaan. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 20 euroa.

Täältä löydät tavan liittyä jäseneksi – tervetuloa!

Seuraa FB-sivuamme, jossa kerromme tapahtumista ja toiminnasta.

Kaikkein eniten me tahdomme kuulla ideasi. Kerro siis meille, miten voimme tehdä Helsingistä paremman, niin viemme asiaa eteenpäin valtuustossa, paneeleissa, vaaleissa ja eduskunnassa minkä ehdimme. Tällä idealomakkeella viestisi menee varmasti perille! 🙂


Helsingin Sinisten yhteystiedot 2020

Toni Ahva, puheenjohtaja
p. 050 440 9647, toni(at)toniahva.fi

Tommi Aalto, 1. varapuheenjohtaja
tommi.aalto(at)tomaal.fi https://tomaal.fi

Juuso Juntunen, 2. varapuheenjohtaja
p. 046 965 4065, juusomikaeljuntunen@gmail.com

Tiina Ahva, sihteeri
p. 050 434 6920, tiina.ahva(at)gmail.com