Helsingin Siniset

Tervetuloa Helsingin Sinisten sivuille!

Mahtavaa, että olet löytänyt tänne.

Me tahdomme rakentaa turvallisempaa ja toimivampaa Helsinkiä. Kaupungin täytyy olla kaikenikäisille asukkailleen hyvä. Peruspalveluihin on löydyttävä rahoitus ennen suurinvestointeja, ja kaikessa kaupungin toiminnassa on laitettava tavallisten helsinkiläisten etu edelle. Tahdomme jokaisesta lähiöstä rauhallisen myös öisin ja jokaisesta koulusta ja koulumatkasta turvallisen.

Olet lämpimästi tervetullut Helsingin Sinisten kanssa rakentamaan tulevaisuuden Suomea! Niin kuin valtakunnallisesti, myös Helsingissä tarvitaan uudenlaista poliittista toimintaa.

Jäsenenä pääset vaikuttamaan poliittiseen linjaan Helsingissä, järjestämään tapahtumia, asettumaan vaaleissa ehdokkaaksi, tukemaan Sinisten kasvua, osallistumaan yhdistyksen kokouksiin ja saat mahdollisuuden hoitaa luottamustehtäviä – sekä myös vaikuttaa piirin kautta puolueen linjaan. Paikallistasolla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa kaupunkipolitiikkaan. Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20 euroa.

Täältä löydät yhteystietomme ja tavanliittyä jäseneksitai tulla ehdokkaaksemme eduskuntavaaleissa – tervetuloa!

Kaikkein eniten me tahdomme kuulla ideasi. Kerro siis meille, miten voimme tehdä Helsingistä paremman, niin viemme asiaa eteenpäin valtuustossa, paneeleissa, vaaleissa ja eduskunnassa minkä ehdimme. Tällä idealomakkeellaviestisi menee varmasti perille! 🙂


Helsingin Sinisten yhteystiedot

Toni Ahva, puheenjohtaja
p. 050 440 9647, toni(at)toniahva.fi

Jukka Manninen, 1. varapuheenjohtaja
p. -, jukemanninen(at)gmail.com

Tommi Aalto, 2. varapuheenjohtaja
p. 044 028 1085, aaltoto(at)live.fi

Tiina Ahva, sihteeri
p. 050 434 6920, tiina.ahva(at)gmail.com


Tulevat tapahtumat

Päiväys ja aika Tapahtuma
26.02.2019
17:00 - 18:00
Ministeri Lindström Helsingissä Sinisessä kahvihetkessä
Fazer Café Sanomatalo, Helsinki
14.03.2019
13:00 - 18:00
Siniset demokratiatorilla Sanomatalossa
Sanomatalo, Helsinki