Jussi Niinistö: Olen ehdolla eduskuntavaaleissa

Jussi Niinistö: Olen ehdolla eduskuntavaaleissa

Puolustusministeri, sinisten kansanedustaja Jussi Niinistö on pohtinut kesän aikana tulevaisuuttaan.

”Päätös on syntynyt: olen ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa. Puolueeni on Sininen tulevaisuus ja vaalipiirini Uusimaa, josta olen tullut valituksi eduskuntaan 2011 ja 2015 vaaleissa”, Niinistö kertoo.

Viime vaaleissa Niinistö sai ääniä 11 767, ja hän uskoo kannatusta edelleen löytyvän maanpuolustushenkisten uusmaalaisten äänestäjien keskuudessa.

”Tämä on ollut selkeä viesti kentältä, ja tätä ääntä olen kuullut.”

Puolustusministerinä Niinistö toteaa tehneensä sen mitä on luvannut: hankkinut rahaa Puolustusvoimille, vienyt materiaalihankintoja eteenpäin, potkinut kasaan vinon pinon lakihankkeita, tehnyt urakalla kansainvälistä puolustusyhteistyötä ja ylipäätään edistänyt kaikin mahdollisin tavoin Suomen uskottavaa kansallista puolustusta.

”Vaalilauseeni oli ’Turvallisen Suomen puolesta’ ja tätä työtä olen halukas jatkamaan. Nyt äänestäjilläni on mahdollisuus päättää, olenko ollut hyvä puolustusministeri.”

Sinisen tulevaisuuden heikko gallupkannatus ei Niinistöä pelota.

”Viimeinen YLE-gallup sisuunnutti. Tulin aikoinaan Perussuomalaisiin mukaan silloin (2004), kun kannatuslukemat niin vaaleissa kuin gallupeissa alkoivat ykkösellä tai nollalla. Eli on sitä kanveesista noustu ennenkin: uskottavalla agendalla ja monipuolisella kokemuksella, kovalla vaalityöllä sekä rautaisella asialinjalla.”

Aiheesta lisää Jussi Niinistön blogissa.