Kansanturvallisuus

Kansanturvallisuus on politiikan tärkein tavoite, linjasi Sampo Terho. Mitä kansanturvallisuus oikein tarkoittaa?

Kansanturvallisuutta on Suomen ja suomalaisten turvallisuus ja luottamus tulevaisuuteen. Kansanturvallisuutta tuo uskottavat rangaistukset, riittävä sosiaaliturva, tasokkaat terveyskeskukset ja puhdas ruoka.

Tiina Ahva: Mitä on kansanturvallisuus?

Kansanturvallisuutta on hyvät kansainväliset suhteet, uskottava maanpuolustus, toimiva oikeusjärjestelmä, tehokas poliisi ja pelastustoimi sekä ääriryhmistä vapaa yhteiskunta. Kansanturvallisuutta on hallittu maahanmuutto.

Kuten Tiina toteaa, kansanturvallisuus on myös meidän kaikkien vastuuta toisistamme. Maassa, jossa kansanturvallisuus on korkealla tasolla ihmisillä voivat luottaa toisiinsa.

Suomi on aina ollut maa, jossa on voinut luottaa toiseen ihmiseen.

Timo Soini kansanturvallisuudesta

Kansanturvallisuus on tila ja tunne. Sitä ei voi siksi helposti mitata, mutta erityisesti sen poissaolon tuntee. Kun tulee Nokian vesikriisin kaltainen ongelma, sähköt ovat poikki, poliisin tulo kestää tai toimeentulo on uhattuna. Kun tällaista tapahtuu, kansanturvallisuus järkkyy.

Jos sinustakin kansanturvallisuuden lisääminen on politiikan tärkein tehtävä, tutustu Sinisiin ehdokkaisiin ja äänestä. Jos haluat lukea lisää kansanturvallisuusteemoista, tutustu vaaliohjelmaamme.