Kari Kulmala hakee Sinisten varapuheenjohtajuutta

Kari Kulmala hakee Sinisten varapuheenjohtajuutta

Kari Kulmala hakee Sinisen tulevaisuuden varapuheenjohtajuutta Tampereen puoluekokouksessa 16.12.2017. Kulmala on Sinisten kansanedustaja ja Savo-Karjalan Sinisten piirin puheenjohtaja Rääkkylästä.

”Minulle on tärkeää, että Sinisiä johdetaan edestä omalla esimerkillä. Haluan yhdistää Siniset niin maaseudulla kuin kaupungeissakin. Vastakkainasettelua eri alueiden välillä emme tarvitse”, Kulmala toteaa.

Kulmala haluaa panostaa Suomen turvallisuuteen ja itsenäisenä säilymiseen.

”Meillä jokaisella on myös itseisarvo, jota on kunnioitettava. Tämä helposti unohtuu poliitikoiltakin tiukkoja päätöksiä tehdessä. Joskus köyhyyden näkeminen läheltä opettaa enemmän kuin tuhat oppikirjaa asiasta”, Kulmala pohtii.

”Uskon, että minulla on paljon annettavaa puolueemme hyväksi siviiliammatistani, elämänkokemuksestani sekä koulutuksestani johtuen.”

Kulmala on ammatiltaan poliisi ja on toiminut siinä työssä ruohonjuuritasolta päälliköksi asti.

”Samalla olen nähnyt, että ihmisten ongelmat eivät poistu maton alle lakaisemalla. Joskus tarvitaan keinoja, jotka vaativat rohkeutta. Tämä kaikki yhdessä maalaisjärjen käytön kanssa antavat hyvän lähtökohdan johtaa ihmisiä puolueessamme.”

Lisätietoja:
Kari Kulmala
puh. 050 513 2213