Sininen tulevaisuus on perustanut keskustelualustan, jonka tarkoituksena on kehittää julkista keskustelua, jakaa tuoreita ajatuksia ja muodostaa uusi kanava poliitikkojen ja kansalaisten välille.

Keskustelualusta on tarkoitettu kaikille suomalaisesta politiikasta kiinnostuneille kansalaisille, mutta siellä on myös vain Sinisen tulevaisuuden jäsenille suunnattu alue, jonne on pääsy vain jäsenillä. Jos olet jäsen, etkä näe tuota aluetta, ota yhteyttä toni.eronen@eduskunta.fi

Ohjeet keskusteluun

Keskustelualustan osoite on https://keskustelu.sininentulevaisuus.fi/

Kuka tahansa voi lukea keskusteluita, mutta jotta voit osallistua keskusteluun, sinun pitää luoda tunnus keskustelualueelle. Tunnukset voit luoda sähköpostiosoitteella ja salasanalla tai käyttää rekisteröitymiseen Facebook- tai Google -tunnuksia.

Voit luoda tunnuksen painamalla oikealla yläkulmassa Luo tunnus.

Voit luoda tunnuksen sähköpostiosoitteellasi tai käyttäen Facebook- tai Google-tiliäsi

Luotuasi tunnukset voit heti osallistua keskusteluun. Voit luoda uusia keskusteluita tai vastata vanhoihin. Voit myös testata keskustelualueen ominaisuuksia sille varatulla alueella.

Tunnuksen luonnin jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jos viestiä ei näy, tarkista sähköpostisi roskapostilaatikko.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä toni.eronen@eduskunta.fi tai aloittamalla keskustelun keskustelualueella.

Siirry keskustelualustalle tästä ja luo tunnut klikkaamalla Rekisteröidy. Rekisteröityminen vie vain muutaman sekunnin.