Mikä Sininen tulevaisuus on?

Sininen tulevaisuus on uudistusmielinen puolue, joka uskoo perinteisiin arvoihin – perheeseen, kotiin ja isänmaahan. Me uskomme, että hyvinvointi syntyy yrityksissä ja että heikoimmista pitää pitää huolta. Me uskomme, että perhe on tärkeämpi kuin valtio tai yhteiskunta hoivan ja turvan lähteenä, mutta myös, että hyvinvointivaltiota tarvitaan.

Meille Suomi on meille suomalaisille maailman paras maa, joka arvoineen ja tapoineen on puolustamisen ja taistelemisen arvoinen.

Me emme ole riippuvaisia etujärjestöistä, vaan haluamme tehdä tarpeellisia uudistuksia, vaikka ne joskus sattuvat johonkin. Voit lukea lisää tarinastamme täällä tai tutustua periaateohjelmaamme täällä.

Me etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka uskovat yhdessä tekemiseen, avoimeen mielipiteenvaihtoon ja jakavat kiinnostuksen yhteiskuntaan ja politiikkaan.

Monta eri tapaa osallistua

Siniseen tulevaisuuteen on helppo tulla mukaan. Kaikkein helpoiten pääset mukaan liittymällä Siniseen sisäpiiriin. Sininen sisäpiiri on kaksisuuntainen sähköpostilista, johon liittymällä saat meiltä sähköpostia ja ajankohtaisia uutisia sekä voit lähettää kommentteja, kysymyksiä ja huolia myös meille.

Sisäpiiriin liittyminen ei sido sinua mihinkään. Lähetämme muutamia posteja joka viikko ja voit koska tahansa erota listalta. Sisäpiiriin kannattaa liittyä, jos politiikka ja siniset yhtään kiinnostaa.

Meillä on myös tuore keskustelualusta, jonka löydät täältä. Lisää keskustelukanavasta voit lukea täältä.

Haluamme sinut toki myös jäseneksi! Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen täällä. Voit lukea lisää jäsenyydestä täällä.

Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta, voit täyttää ehdokashakemuksen täällä. Olemme sinuun myöhemmin yhteydessä ehdokkuuteesi liityen.

Missä tahansa huolissa voit myös lähestyä meitä sähköpostitse info@sininentulevaisuus.fi. Voit myös seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä ja osallistua keskusteluun.

Millä tahansa tavalla päätätkin osallistua, tervetuloa mukaan!