Osallistu

Miten mukaan Siniseen politiikkaan?

Tutustu puolueeseen

Parhaiten pääset alkuun tilaamalla sähköpostiosoitteesi Siniset uutiset. Siniset uutiset on reilusti kaksisuuntainen ja voit lähettää koska tahansa sähköpostia myös meille.

Tilaa Siniset uutiset

Osallistu keskusteluun

Käynnistimme loppukesällä keskustelualueen, jossa keskustellaan politiikasta sinisestä ja joskus muunkinlaisesta näkökulmasta. Rekisteröityä voi kuka tahansa, mutta puolueemme jäsenille on salainen keskustelualue erikseen.

Siirry keskusteluun

Liity jäseneksi

Jos olet jo päättänyt liittyä Siniseen tulevaisuuteen, onneksi olkoon! Löydät liittymiskaavakkeen ja muuta tärkeää tietoa täältä.

Liity jäseneksi

Osallistu tapahtumiin

Vaalikevään aikana sinisiä tapahtumia ja kampanjointia on ympäri Suomen. Tule vaaliteltoille juttelemaan ja haastattelemaan ehdokkaitamme.

Tapahtumat

Mikä Sininen tulevaisuus on?

Sininen tulevaisuus on uudistusmielinen puolue, joka uskoo perinteisiin arvoihin – perheeseen, kotiin ja isänmaahan. Me uskomme, että hyvinvointi syntyy yrityksissä ja että heikoimmista pitää pitää huolta. Me teemme työtä suomalaisten arjen ja Suomen turvallisuuden puolesta.

Meille Suomi on meille suomalaisille maailman paras maa, joka arvoineen ja tapoineen on puolustamisen ja taistelemisen arvoinen.Me olemme konservatiivisia uudistajia kansanturvallisuuden puolesta.

Me emme ole riippuvaisia etujärjestöistä, vaan haluamme tehdä tarpeellisia uudistuksia, vaikka ne joskus sattuvat johonkin. Sininen tulevaisuus on turvallisuuspuolue, joka on tehnyt määrätietoisesti työtä turvallisemman huomisen puolesta hallituksessa ja valmistautuu nyt ensimmäisiin vaaleihinsa.

Voit tutustua periaateohjelmaamme täällä.

Me etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka uskovat yhdessä tekemiseen, avoimeen mielipiteenvaihtoon ja jakavat kiinnostuksen yhteiskuntaan ja politiikkaan. Olet tervetullut osallistumaan, vaikka olisit eri mieltäkin.

Monta eri tapaa osallistua

Siniseen tulevaisuuteen on helppo tulla mukaan. Kaikkein helpoiten pääset mukaan antamalla sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle sähköpostitse ajankohtaista asiaa Sinisestä tulevaisuudesta sekä voit lähettää kommentteja, kysymyksiä ja huolia myös meille.

Sähköpostin antaminen ei sido sinua mihinkään. Lähetämme muutamia posteja joka viikko ja voit koska tahansa erota listalta. Sisäpiiriin kannattaa liittyä, jos politiikka ja siniset yhtään kiinnostaa.

Meillä on myös uusi keskustelualusta, jossa voit osallistua puolueen toimintaan yhteisöllisesti. Löydät keskustelualustan täältä.

Haluamme sinut toki myös jäseneksi! Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen täällä. Voit lukea lisää jäsenyydestä täällä.

Missä tahansa huolissa voit myös lähestyä meitä sähköpostitse info@sininentulevaisuus.fi. Voit myös seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä ja osallistua keskusteluun.

Millä tahansa tavalla päätätkin osallistua, tervetuloa mukaan!