Pirkanmaan Siniset asetti ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa – joukossa tunnettu yllätysnimi

Pirkanmaan Siniset asetti ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa – joukossa tunnettu yllätysnimi

Pirkanmaan Siniset julkaisi tänään ensimmäiset kuusi ehdokasta ensi kevään eduskuntavaaleihin.

Ehdokkaat ovat:
Tarja Ahonen, 58, yrittäjä/suurtalousesimies, Valkeakoski
Petri Juutilainen, 56, liikenneopettaja, Akaa
Jarmo Kontkanen, 70, markkinointimerkonomi, Tampere
Lauri Kopo, 30, ohjelmistotestaaja, Tampere
Olli Polo, lääketieteen tohtori, Tampere
Ari Prihti, 50, kunnanhallituksen puheenjohtaja, luomumaanviljelijä, Punkalaidun
Sauli Turja, 75, rovasti, Akaa

Sinisten tamperelainen kansanedustaja Tiina Elovaara ei paljasta vielä omaa ratkaisuaan. Hän kertoo Pirkanmaan Sinisten valmistautuvan vaaleihin hyvillä mielin.

”Suomalainen tykkää, kun on haasteita. Asioita ei kuulu saavuttaa helpoimman kautta. Meillä on vaaleissa ainoastaan voitettavaa”, Elovaara sanoo. ”Ilmoitan omasta päätöksestäni lähiviikkoina. Olen tyytyväinen siitä, että meillä on jo näin hieno ehdokasjoukko asetettuna. Jatkoa seuraa.”

Elovaara on iloinen tamperelaisen lääketieteen tohtori Olli Polon ehdokkuudesta. ”Olli on inhimillinen tekijä, lääkäri, joka puolustaa potilaitaan. Eduskuntaan tarvitaan Ollin kaltaisia rohkeita ihmisiä, jotka eivät pelkää toimia oikeaksi näkemällään tavalla, potilaiden hyväksi.” Olli Polo on erikoistunut väsymysoireyhtymästä kärsivien hoitoihin.

Pirkanmaan Sinisten puheenjohtaja Ari Prihti asettaa tavoitteet piirin vaalitulokseksi.

”Siniset tavoittelee Pirkanmaalta kahta edustajaa. Nythän meillä on kolme edustajaa. Elovaaran lisäksi, eläkkeelle siirtyvät Lea Mäkipää ja Martti Mölsä. Ja ilman muuta saadaan ehdokaslista täyteen”, Prihti kertoo. ”Oma kärkiteemani on maaseutu, kaiken kattavasti. Maaseudun tulevaisuudesta huolehtiminen on listallani ykkösenä.”

Toisen kauden kansanedustaja Mölsä tukee Prihtiä eduskuntavaaleissa. ”Olen tuntenut Arin kymmeniä vuosia, Punkalaitumen miehiä molemmat. Ari on reilu ja rehti maaseudun puolestapuhuja. Kun itse jään eläkkeelle, olen päättänyt tukea Arin kampanjaa. Kaiken kaikkiaan sinisille on tulossa erinomainen ehdokaslista Pirkanmaalle.”

Lisätietoja:
kansanedustaja Tiina Elovaara, 050-386 8706
Pirkanmaan Sinisten puheenjohtaja Ari Prihti, 0500-741 464