Simon Elo: Kuka kumma haluaa päästää Toukon kukkarolleen?

Simon Elo: Kuka kumma haluaa päästää Toukon kukkarolleen?

Vihreiden helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu kommentoi hyvin asiattomasti maaseudulla asuvia suomalaisia. Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto tyytyi luonnehtimaan kommenttia ”mustaksi huumoriksi”.

– Huojentavaa on, että vihreät osaavat hoitaa somekohun yhtä huonosti kuin kaikki muutkin. Olemme kaikki ihmisiä, ja joskus epätäydellisiä. Anteeksi pyytänyt valtuutettu saa täyden synninpäästön, sanoo Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo.

Aiemmin lehdet ovat tehneet jokaisesta jonkun muun puolueen kuin vihreiden kuntapoliitikon huonosta vitsistä uutisia, ja näitä uutisia on seurannut vihreiden ylimielistä kuittailua. Autoileva maaseutu ei enää siedä sitä, että kilometrikorvausten ja työmatkavähennysten leikkaamisen esittämisen lisäksi vihreät vielä haukkuvat kaupan päälle.

– Touko Aallon sädekehä himmenee. Suomen talous nousee kohisten ja vihreiden kuntohuippu oli syyskuussa tapissa eikä ennenaikaisia vaaleja tullut. Media kruunasi jo kiihkeästi vihreää valtiovarainministeriä. Kaikki kansa ei halua laittaa perhettään viherverolle ja viherarvoille. Kuka kumma haluaa päästää Toukon kukkarolleen? ihmettelee Elo.

Lisätietoja:
Simon Elo
050-513 0687