Simon Elo: Sininen tulevaisuus on pienyrittäjien puolue – perussuomalaiset todistetusti eivät

Simon Elo: Sininen tulevaisuus on pienyrittäjien puolue – perussuomalaiset todistetusti eivät

”Vuodessa on syntynyt uusi käsite: punaviherpersut. Perussuomalaisten linjan muutos sai vahvistuksen eduskunnan tämänpäiväisessä äänestyksessä hallituksen työllisyyspolitiikasta”, toteaa Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo. ”Kansanedustaja Leena Meri (ps.) ehdotti eilen puheessaan oikeudellista ja taloudellista apua pienyrityksille. Pienten yritysten työllistämiskynnyksen madaltaminen ei kuitenkaan perussuomalaisten kansanedustajille kelpaa, vaan perussuomalaiset ovat yhteisessä rintamassa demarien, vihreiden ja vasemmiston kanssa. Aivan kuten Antti Rinne eilen Ylen A-Studiossa totesi.”

Suomen maaseudun puolue oli aikanaan pienviljelijöiden puolue. Sininen tulevaisuus on pienyrittäjien puolue. Ymmärrämme ja tunnustamme, että pienissä ja keskisuurissa yrityksissä on merkittävin mahdollisuutemme synnyttää uusia työpaikkoja. Silloin voittavat sekä yrittäjä että työntekijä.

”Pienessä yrityksessä jokainen palkkaus voi olla kohtalonkysymys. Tiedän, että perussuomalaisten kannattajissa oli kioskiyrittäjää, kampaajaa ja muita pienyrittäjiä, jotka toivovat helpotusta yrittäjän arkeen. Saman vahvisti eilen julkaistu Ylen kysely. Perussuomalaisten kannattajista puolet kannattaa hallituksen esitystä pienten yritysten työllistämiskynnyksen alentamisesta. Selvästi pienempi osa vastustaa. Nämä perussuomalaisia äänestäneet ovat taatusti tyytymättömiä eduskuntaryhmänsä toimintaan.”

Perussuomalaisten arvio hallituksen työllisyyspolitiikan onnistumisesta on muuttunut nopeasti. Reilu vuosi sitten perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi ylisti hallitusta seuraavin sanoin: ”Hallitus uudistaa Suomea pitkän pysähtyneisyyden ajan jälkeen. Tulokset näkyvät: talous ja työllisyys paranevat, ja luottamus on palautunut”.

”Vanhasta perussuomalaisesta puolueesta ei ole jäljellä kuin kuoret. Ei tarvitse olla punaviherpersu tai demari, jotta voi olla duunari. Olen saanut palautetta duunareilta, joiden mukaan Suomen vientiä ei pidä pysäyttää poliittisten lakkojen vuoksi. Isänmaallinen duunari on sininen. Suomessa on paras työllisyystilanne sitten 1980-luvun lopun ja siitä on pidettävä kiinni”, Elo kiteyttää.

Lisätietoja:
Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo
050-513 0687