Simon Elo: Touko Aalto syyttää Tasavallan presidenttiä perusteettomasti

Simon Elo: Touko Aalto syyttää Tasavallan presidenttiä perusteettomasti

Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo pitää vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon viime viikkojen toimintaa arvostelukyvyttömänä.

”Touko Aalto on puolustanut lentoliikennettä häirinneen ja mahdollisesti lakia rikkoneen lainsäädäntösihteerinsä tekoa, verrannut Suomen turvapaikkapolitiikkaa natsi-Saksaan, syyttänyt Tasavallan presidenttiä perusteettomasti ja vaatinut ulkoministerin eroa tämän vakaumuksen perusteella. Tämä kaikki vain yhden kesän aikana”, ihmettelee Elo.

Sininen tulevaisuus ei hyväksy lainvoimaisen kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden palauttamisen laitonta estämistä, vaan haluamme tehostaa pakkopalautusten toimeenpanoa. Hyväksymme sen että Tasavallan presidentti keskustelee yhteiskunnan eri osapuolien kanssa ja puolustamme kaikkien suomalaisten sanan-, uskonnon- ja mielipiteenvapautta.

”Vihreät ovat kuin vesimeloni. Vihreitä päältä, mutta punaisia sisältä. Kaiku on tuttu askelten, kun vihreät haluavat rajoittaa tolkun konservatiivien kansalaisoikeuksia”, kummastelee Elo.

Touko Aallon mielestä vihreällä on oltava oikeus estää poliisin toimintaa, mutta sinisellä ei saa olla oikeutta kertoa vakaumustaan.

”Työllisyys nousee ja vihreiden käyrä laskee. Siniset ovat tehneet hallituksessa työt kun punavihreät ovat keskittyneet oppositiossa bilettämään”, sanoo Elo.

Lisätietoja:
Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja
Simon Elo
050-513 0687