Sininen tulevaisuus puoluerekisteriin – kiitos suomalaiselle 100-vuotiaalle demokratialle

Sininen tulevaisuus puoluerekisteriin – kiitos suomalaiselle 100-vuotiaalle demokratialle

”Suomalainen 100-vuotinen demokratia voi hyvin. Vakuutuimme tästä tänään entistä vahvemmin. Sininen tulevaisuus on lisätty tänään puoluerekisteriin. Tämä on meille hieno ja tärkeä päivä”, iloitsee Sinisen tulevaisuus -yhdistyksen ja nyt puolueen puheenjohtaja, ministeri Sampo Terho.

Terho ja sinisten kansanedustajat Tiina Elovaara ja Matti Torvinen veivät kannattajakortit oikeusministeriöön laskettavaksi 16.10. Tänään keskiviikkona 15.11. oikeusministeriö on hyväksynyt uuden puolueen rekisteriin.

”Suomi on saanut kipeästi tarvitsemansa uudistajan. Politiikan startup on saatu liikkeelle täysin ilman puoluetukia tai edunvalvontaryhmien rahoitusta”, Terho sanoo. ”Suomen menestys on kaikkien suomalaisten yrittämisen, osaamisen ja osallisuuden varassa. Uskomme ihmiseen ja siihen, että meitä kaikkia tarvitaan taustasta riippumatta. Kiitämme kaikkia kannattajakorttien allekirjoittajia. Lupaamme olla luottamuksenne arvoisia.”

Sininen tulevaisuus haluaa uudistaa Suomea ennakkoluulottomasti. Politiikassa ei voi olla tabuja, asioita, joista ei voisi käydä avointa ja asiallista poliittista keskustelua. Yhteiskunta muuttuu. Poliittisen päätöksenteon on pysyttävä ajan hermolla. Sininen tulevaisuus tarjoaa yhteiskunnan vanhoista rakenteista vapaan kanavan poliittiselle vaikuttamiselle.

”Siniset on Suomen uudistaja, Suomen rakentaja, ja Suomen turva. Tavoitteenamme on työn verotuksen laskeminen. Sosiaaliturvan on varmistettava kaikkien toimeentulo, mutta siten, että ahkeruudesta palkitaan. Maahanmuuton on oltava hallittua, EU-politiikassa puolustettava suomalaisten etua. Turvallisuus on kansalaisten perusoikeus, josta ei missään olosuhteissa voida tinkiä. Elämme suuren muutoksen aikaa, mutta muutosta on tehtävä inhimillisesti ja isänmaallisesti.”

Siniset tiedottaa ensimmäisestä puoluekokouksestaan ja muista ajankohtaisista asioista lähipäivinä.

Lisätietoja:
Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho
+358 50 5381674