Sinisen tulevaisuuden johto valittu

Sinisen tulevaisuuden johto valittu

Sinisen tulevaisuuden puheenjohtajisto ja puoluesihteeri on valittu.

Puolueen puheenjohtajaksi valittiin helsinkiläinen Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri, 40-vuotias FM Sampo Terho, joka on tähän asti toiminut puolueen vt. puheenjohtajana. Hänellä ei ollut vastaehdokkaita.

”Kiitos jäsenistölle luottamuksesta. On suuri kunnia ryhtyä Sinisten ensimmäiseksi puheenjohtajaksi”, Terho kiittää.

”Matka kohti Sinistä tulevaisuutta on alkanut. Nyt meidän on kerrottava suomalaisille Sinisten tarina: Me olemme Suomen uudistaja, Suomen rakentaja ja Suomen turva.”

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin työministeri Jari Lindström, 52. Kouvolalainen Lindström on koulutukseltaan kemian laborantti. Myöskään hänellä ei ollut vastaehdokkaita.

Lindström kertoo ryhtyvänsä varapuheenjohtajan työhön nöyrin mielin ja Sinisen tulevaisuuden menestykseen uskoen.

”Olen valmis tekemään kaikkeni, että Sinisistä tulee uskottava puolue. Meillä on jo latva, nyt meidän täytyy rakentaa juuret”, Lindström kiteyttää.

Puolueen toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin tamperelainen kansanedustaja, kasvatust. yo. Tiina Elovaara, 31. Elovaara on myös Sinisen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja.

Elovaara kehuu Sinisen tulevaisuuden perustavaa puoluekokousta tunnelmaltaan lämminhenkiseksi ja myönteiseksi.

”Toivon että tästä tilaisuudesta jää elämään käsite ”Tampereen henki”. Sinisillä ei ole tarvetta toistemme nokitteluun tai kuppikuntiin. Uskon ja toivon, että me kaikki sitoudumme siihen, että aina tuemme ja kunnioitamme toisiamme ja teemme työtä joukkueena”, Elovaara linjaa.

Kolmanneksi varapuheenjohtajaksi valittiin 22-vuotias Tiina Ahva, helsinkiläinen tuotantotalouden opiskelija ja Sinisten Nuorten puheenjohtaja.

Ahva on hyvillään siitä, että puolueen johtoon saatiin myös nuoria kasvoja.

”Me olemme tulevaisuuden liike. Meidän täytyy katsoa vuosikymmenten päähän ja tehdä uudistusmielistä, avointa ja rohkeaa politiikkaa”, jo pitkään nuorisopolitiikassa toiminut Ahva linjaa.

Sinisen tulevaisuuden puoluesihteeriksi valittiin kansanedustaja Matti Torvinen, 60. Rovaniemeltä kotoisin oleva Torvinen on koulutukseltaan varatuomari.

Innolla puoluesihteerin työhön ryhtyvä Torvinen korostaa kenttätyön tärkeyttä. Hän aikoo kiertää Suomea aktiivisesti ja kutsuu kaikki kiinnostuneet mukaan kehittämään Sinistä tulevaisuutta.

”Verkostoituminen on kaiken a ja o. Tarkoitukseni on koota alueosaajat yhteen”, Torvinen summaa.

Lisätietoja:

Sampo Terho
puh. 050 538 1674

Jari Lindström
puh. 050 512 0495

Tiina Elovaara
puh. 050 386 8706

Tiina Ahva
puh. 050 434 6920

Matti Torvinen
puh. 046 922 2222