Siniset jätti ehdokaslistat koko maassa – Sampo Terho: ”Huikean hyvä ehdokaslista”

Siniset jätti ehdokaslistat koko maassa – Sampo Terho: ”Huikean hyvä ehdokaslista”

Sininen tulevaisuus on jättänyt lopulliset ehdokaslistansa vaalipiirilautakunnille ympäri Suomen. Siniset lähtee eduskuntavaaleihin 150 ehdokkaan vahvalla ja monipuolisella listalla.

”Ehdokaslista on tasokas ja monipuolinen, ensimmäistä kertaa vaaleihin osallistuvalle puolueelle suorastaan huikean hyvä. Meillä on ehdokkaina esimerkiksi maanviljelijöitä, pastoreita, talonrakentajia, insinöörejä, opiskelijoita ja eläkeläisiä, osaavia ihmisiä eri aloilta. Erityisesti yrittäjätaustaisten ehdokkaiden runsas määrä lämmittää mieltä, mikä osoittaa että Siniset on vahva pienyrittäjien puolue. Suomalainen työ ja pienyrittäminen on kansanturvallisuuden tae, ja siksi myös kärkiteemojamme tulevissa vaaleissa”, sanoo Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja Sampo Terho.

Siniset lähtee täysillä listoilla vaaleihin Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Savo-Karjalassa ja Vaasan vaalipiirissä. Sinisten nuorin ehdokas on 18-vuotias Minttu Knuuti Savo-Karjalasta ja vanhin ehdokas 78-vuotias Seppo Kanerva Helsingistä.

”Mukana on paljon ihmisiä, jotka lähtevät nyt ensimmäistä kertaa mukaan politiikkaan –  ja toisaalta taas politiikan konkareita, kuten valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka ja naisjärjestökentällä vuosikymmeniä vaikuttanut Marja-Leena Leppänen”, sanoo Terho.

”Näissä vaaleissa Siniset käy taistelua sanan voimalla rahan voimaa vastaan. Me tahdomme uskoa, että aate ratkaisee, ei puoluetuet tai ehdokkaan varallisuus. Kun alle puolitoista vuotta vanha puolue on saanut koottua yhteen joukon näin osaavia ja innokkaita ihmisiä, todistaa se että Sinisten sanomalle on päivänselvä tarve.”

”Sinisten vaalikampanjan ydin on yksinkertainen: turvaamme Suomen. Uskon, että ehdokkaamme olisivat Suomen parhaita miehiä ja naisia siihen tehtävään”, sanoo Terho.

Sinisten ehdokkaisiin voi tutustua verkkosivujen ehdokasgalleriassa: https://www.sininentulevaisuus.fi/ehdokkaat/

Lisätietoja: Sampo Terho, Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja
050-538 1674