Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia

Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia

Siniset julkaisi eurovaaliohjelman: Kohti kevyttä ja kansanvaltaista järkiunionia!

Tiedote 6.5.2019

Julkaisuvapaa

Siniset on julkaissut eurovaaliohjelmansa. Siniset on EU-kriittinen puolue, joka haluaa vähemmän mutta parempaa EU:ta ja vastustaa unionin liittovaltiokehitystä.

“Sinisten tavoitteena on kevyt ja kansanvaltainen järkiunioni, joten EU:n toimivaltaa tulee rajata nykyisestä. Nyt on laitettava kampoihin vanhojen puolueiden liittovaltiohaaveilijoille. Poliittisen päätöksenteon pitää olla mahdollisimman lähellä ihmisiä, joita se koskee”, linjaa Sinisten vt. puheenjohtaja Tiina Ahva.

“Siniset on Suomen ainoa järkevä EU-kriittinen puolue. Erotumme vaaleissa myös sillä, että olemme ainoa EU-kriittinen puolue, jota äänestämällä ei tule samalla tukeneeksi venäjämielisten puolueiden ryhmittymää Brysselissä”, sanoo Ahva.

Sinisten ratkaisut kohti parempaa unionia keskittyvät kolmeen asiaan: turvallisuuteen, parempaan kansanvaltaan ja kauppaliittoon, joka hyödyttää Suomea. Siniset haluaa estää tulonsiirtounionin, tilkitä EU:n ulkorajat ja täysremontoida turvapaikkaprosessin.

“Missä EU, siellä ongelma. Missä Siniset, siellä ratkaisu. Turvapaikkajärjestelmä on siirrettävä kokonaisuudessaan EU:n ulkopuolelle ja ulkorajat tilkittävä. EU:n laajuisten yritysten tulee jatkossa maksaa verot siinä maassa, jossa tulos on tehty. Eurosta eroamiselle täytyy rakentaa mekanismi, ja jäsenmaissa tulee järjestää kansanäänestyksiä aina EU:n perussopimuksia muutettaessa. EU:n budjettia on pienennettävä ja Suomen EU-komissaarin paikka tuotava eduskunnan päätettäväksi poliittisen lehmänkaupan sijaan”, luettelee Ahva Sinisten eurovaalitavoitteita.

Sinisten eurovaaliohjelma on kokonaisuudessaan luettavissa täältä!

Sinisten eurovaaliehdokkaat löytyvät täältä!

Lisätietoja:

Tiina Ahva

Sinisten vt. puheenjohtaja

p. 0504346920

tiina.ahva@gmail.com