Siniset julkaisi turvallisuusbudjetin: lisäpanostuksia perheille ja maaseudulle

Siniset julkaisi turvallisuusbudjetin: lisäpanostuksia perheille ja maaseudulle

Siniset on julkaissut oman vaihtoehtobudjettinsa vuodelle 2020. Sininen turvallisuusbudjetti keskittyy erityisesti kolmeen asiaan: perheiden hyvinvointiin, turvallisuuden takaamiseen ja koko Suomen elinvoimaisena pitämiseen. Siniset keventäisi lapsiperheiden verotusta ja korottaisi kotihoidontukea, lisäisi poliisien määrää tuhannella, peruisi hallituksen kaavaileman polttoaineveron korotuksen sekä tukisi pienviljelijöitä ja lähiruuan tuotantoa. Siniset myös keventäisi työnteon verotusta kaikilta pieni- ja keskituloisilta sekä alentaisi pienten eläkkeiden verotusta. 

“Sinisten vaihtoehtobudjetti on turvallisuus- ja perhebudjetti, joka asettaa tavallisten suomalaisten edun selvästi ensimmäiseksi. Rinteen hallitus on unohtanut panostaa kaikkein tärkeimpiin asioihin, ja on sen sijaan laittanut lisärahoja puoluetuen kaltaisiin turhuuksiin. Asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen, ja se tärkeysjärjestys alkaa aina turvallisuudesta”, sanoo Sinisten puheenjohtaja Kari Kulmala.

Siniset ottaisivat vuonna 2020 yli 250 miljoonaa euroa vähemmän velkaa kuin Rinteen hallitus. 

“Rinteen hallituksen talouspolitiikka on hataralla pohjalla ja perustuu velkavuoreen, joka jätetään seuraaville sukupolville maksettaviksi. Suomalaiset ansaitsevat parempaa. Työntekoon ja yrittäjyyteen on kannustettava, ja toissijaisista menoista karsittava”, painottaa Sinisten 1. varapuheenjohtaja Tiina Ahva.

Sininen turvallisuusbudjetti on kokonaisuudessaan luettavissa verkkosivuilla (https://www.sininentulevaisuus.fi/sininen-turvallisuusbudjetti-2020/).

Lisätietoja:

Kari Kulmala
Sinisten puheenjohtaja
p. 050 513 2213
kari_kulmala@hotmail.com