Siniset Nuoret

Hei, sinä! Tervetuloa meidän sivuille!

Ja hei! Sinisten Nuorten periaateohjelma ON JULKAISTU! Siitä löytyy meidän tavoitteet Suomen tulevaisuuteen.

Siniset Nuoret on Suomen uusin poliittinen nuorisojärjestö. Koska homma on näin tuore, lyhyt esittäytyminen lienee paikallaan. Parhaiten meidän tarkoituksen ja vision yhteiskunnan uudistamisesta voi summata viiteen meidän arvoon.

Olemme isänmaallisia. Suomi on ainutlaatuinen maa. Tahdomme Suomen ja suomalaisten parasta. Maallamme on arvokas historia, hienot perinteet ja loistavat edellytykset jatkaa menestystään tulevaisuudessa, kun hyödynnämme osaamistamme oikein. Suomalaiset ovat yhteisö, jossa jokaisella on väliä ja jokaisesta on pidettävä huolta.

Arvostamme työntekoa. Työ ja yrittäjyys ovat minkä tahansa yhteiskunnan peruspilarit, ja ahkeruus on perinteinen suomalainen hyve. Omalla työllään on voitava menestyä elämässä, ja työn ja yrittäjyyden edellytyksistä Suomessa on pidettävä huolta. Lisäksi sanottakoon, että ihmisen ei kuulu elää vain työtä varten: perhe-elämä, harrastukset, vapaaehtoistoiminta, hauskanpito ja oppiminen ovat yhtä lailla asioita, joihin yhteiskunnassa pitää olla jokaisella mahdollisuus.

Tahdomme lisää rohkeutta. Poliitikkojen helmasynti on olla varovainen ja hiljaa silloin, kun yhteiskunta muuttuu ympärillä ja asioihin pitäisi ottaa kantaa. Hyvätkin ajatukset toteutuvat vain, jos joku sanoo ne ääneen. Tahdomme myös politiikkaan start-up-henkisyyttä, kokeilukulttuuria ja ennakkoluulottomuutta. Miksipä ei?

Nojaamme maalaisjärkeen. Politiikan on oltava myös käytännön arjessa järkevää ja toimivaa. Ei kukaan pitkään usko pelkkiä kaunopuheita. Toisaalta maalaisjärki ulottuu toimintamme tapoihin: emme jaksa pelkkää puoluepolitiikkaa. Ei ole väliä, kuka on ratkaisua esittänyt tai kuka sitä vastustanut – jos idea on hyvä, jokainen voi sitä edistää.

Tahdomme olla avoimia. Politiikka olisi mielekkäämpää, jos sitä ei tehtäisi suljetuin ovin. Voit kysyä meiltä, ja me vastaamme. Haluamme olla vähän rennompia, vähän ketterämpiä ja vähän erilaisia kuin ne muut. Olemme tämän, Suomen seuraavan vuosisadan, nuorisojärjestö.

Oot tervetullut mukaan katsomaan, kokemaan, ideoimaan ja tekemään uudenlaista politiikkaa. Meihin saa aina olla yhteydessä!

Puheenjohtaja Tiina Ahva
p. 0504346920
tiina.ahva[a]gmail.com

Liity Sinisiin Nuoriin

Tervetuloa mukaan jengiin! Pääset täyttämään jäsenlomaketta TÄÄLTÄ.

Tervetuloa mukaan!