Siniset Ylellä: Puoluepäivä ja vaalitentit

Sinisten puoluepäivä Ylellä on tänään 1.4. Puoluepäivä on Ylen vaaleihin liittyvä kokonaisuus, jonka aikana keskitytään yhteen puolueeseen.

Puoluepäivä koostuu Aamu-TV:n tentistä ja illalla esitettävästä puheenjohtajatentistä. Aamulla esiintyvän ehdokkaan pitää olla eri sukupuolta oleva ehdokas kuin illan puheenjohtajatentissä. Lisäksi päivän aikana näytetään muuta sisältöä puolueesta.

Sinisillä aamun tentissä oli varapuheenjohtaja Tiina Ahva, joka on ehdolla Uudenmaan vaalipiirissä. Tiina esiintyi loistavasti, kuten arvata saattaa. Tiinan esiintymisen voit katsoa alta.

Illan puheenjohtajatentissä esiintyy puheenjohtaja Sampo Terho.

Aiemmin Sampo on jo vastannut Ylen Erilaiseen puheenjohtajatenttiin, jossa hän vastaa ytimekkäästi muutamaan kysymykseen. Erilaisen puheenjohtajatentin voit katsoa alta.

Yle on lähettänyt jo yhden puheenjohtajatentin. Se järjestettiin 14.3. Ylen seuraava ja näiden vaalien viimeinen kaikkien puheenjohtajien yhteinen tentti on torstaina 11.4. juuri ennen vaalisunnuntaita.

Lisäksi Yleltä tulee kaksi teemakeskustelua, toinen ilmastosta ja toinen työstä. Ilmastosta meillä väittelee varapuheenjohtaja Tiina Elovaara ja työstä eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo. Ilmastokeskustelu on tostaina 4.4. ja työstä taas keskustellaan tiistaina 9.4.

Myös nämä tentit lisätään tälle sivulle kun ne on julkaistu Areenassa. Lisää tietoa Ylen vaalitenteistä löydät Ylen omilta sivuilta. Hyvää vaalikevättä ja mukavia katseluhetkiä sinisen politiikan parissa!