Sinisen tulevaisuuden ehdokkaat 2019

Haluatko ehdokkaaksi?

Suomi tarvitsee päättäjiä, jotka ajattelevat tavallisten ihmisten etua. Jotka haluavat tehdä asioita paremmin kuin politiikassa on ollut tapana, ja joilla on intoa muuttaa maailmaa – edes pikkuisen kerrallaan.

Nyt jos koskaan on siihen tilaisuus. Keväästä 2019 tulee vaalien superkevät, kun ehdolle voi asettua sekä eduskunta- että eurovaaleissa.

Kaikki sinisten tähän asti asetetut eduskuntavaaliehdokkaat löydät täältä.

Eduskuntavaalit

Suomi valitsee uuden eduskunnan sunnuntaina 14.4.2019. Se on tilaisuus tehdä Suomesta entistäkin parempi. Siniset painottavat kevään vaaleissa työllisyyttä, turvallisuutta ja tulevaisuutta. Luodaan lisää työpaikkoja suomalaisille. Pidetään huolta, että ihmisten ja perheiden arki on turvallista ja helppoa. Uudistetaan rohkeasti rakenteita – vaikkapa sosiaaliturvaa, ja pidetään kiinni perinteisistä arvoista.

Sinisten vaalikampanja avattiin 8.2.2019 Helsingissä. Sinisten vaalilause on Siniset turvaa. Turvallisuus on perusoikeus. Turvallisuus edellyttää poliisin ja puolustusvoimien vahvistamista. Arjen turvallisuutta on se, että terveydenhoito toimii, työtä on tarjolla ja kaikkialla Suomessa on hyvä asua. Tutustu vaaliohjelmaamme.

Jos olet kiinnostunut eduskuntavaaliehdokkuudesta, täytä TÄMÄ lomake. Voit myös olla yhteydessä osoitteeseen [email protected].

Ehdokkaat päätetään vaalipiirikohtaisesti eli piirijärjestöissä. Siksi kannattaa olla yhteydessä myös oman piirisi puheenjohtajaan!

Eurovaalit

Näkyykö Suomen etu Euroopassa? Sinä voit olla pitämässä siitä huolta.

Jos olet kiinnostunut eurovaaliehdokkuudesta, laita viestiä osoitteeseen [email protected] tai osallistu keskusteluun!

Maakuntavaalit

Maakuntavaalit järjestetään ensimmäisen kerran syksyllä 2019.

Me Siniset tahdomme, että suomalaisten asioita hoidetaan myös maakunnan tasolla hyvin, ja siksi haemme nyt ehdokkaita tekemään uudistustyötä tavallisten suomalaisten paremman arjen puolesta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta politiikasta – tärkeintä on, että olet kiinnostunut hoitamaan oman maakuntasi asioita mahdollisimman hyvin. Me autamme ehdokkaitamme koulutuksen ja vaalityön kanssa.

Jos olet kiinnostunut maakuntavaaliehdokkuudesta, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]