Sinisten Elo: Kuinka Li Andersson kehtaa väittää hallituksen työvoimapolitiikkaa huonoksi?

Sinisten Elo: Kuinka Li Andersson kehtaa väittää hallituksen työvoimapolitiikkaa huonoksi?

Hallituskauden alussa vasemmisto-oppositio piti hallituksen tavoitetta 110 000 uudesta työpaikasta mahdottomana. Sinisen työministerin Jari Lindströmin kaudella tavoite toteutuu suunnitellusti.

– Demareiden ja vasemmistoliiton ollessa viime hallituksessa Suomesta hävisi yli 100 000 työpaikkaa. Ja nyt kun syntyy yli 110 000 työpaikkaa niin Li Andersson kehtaa väittää hallituksen työvoimapolitiikkaa huonoksi. On siinä sosialistilla otsaa, ihmettelee Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo.

Sininen tulevaisuus haluaa keventää ensi vuonna ansiotuloverotusta ainakin 300 miljoonalla eurolla. Tavoite toteutuu budjettiriihessä.

– Budjettiriihen jälkeen tuloverotusta on kevennetty yli kaksi miljardia euroa. Suomalainen saa pitää selvästi aiempaa suuremman osuuden itse ansaitsemistaan rahoista. Pieni- ja keskituloisia painottaen. Sininen verokapina on todellisuutta tässä ja nyt, sanoo Elo.

Vasemmisto-oppositio haluaa korottaa veroja eikä tule perumaan yhtään hallituksen tekemää leikkausta.

Antti Rinteen johdolla demarit sumuttavat suomalaisia. Tulipunainen ei-puolue jolle ei edes uudet työpaikat kelpaa. Punaiset puhuvat, siniset tekevät. Touko Aallon johdolla vihreät keskittyvät hauskanpitoon kun hallitus tekee työt. Siniset ovat vastavoima sosialisteille ja viinivihreille, linjaa Elo.