Sinisten Elo: Kuka maksaa hypyn punavihreään tuntemattomaan?

Sinisten Elo: Kuka maksaa hypyn punavihreään tuntemattomaan?

Hallituksen ja Sinisen tulevaisuuden ensisijainen tehtävä on saada suomalaiset töihin. Tulokset puhuvat puolestaan: tällä hallituskaudella Suomeen on syntynyt jo yli 90 000 työpaikkaa ja tavoiteltu 72 prosentin työllisyysaste saavutetaan.

– Tämä on lupaava alku. Tulevalla hallituskaudella työllisyys on saatava vähintään 75 prosenttiin, jotta Suomen tulevaisuus on sininen. Tämän tietää jokainen päivystävä dosentti. Siksi olen hämmästynyt siitä, että punavihreiden välikysymyksessä vastustetaan nuorten töihin pääsyn helpottamista ja pienyrittäjien aseman parantamista, sanoo Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo.

Sininen tulevaisuus tahtoo, että pitkään työttömänä olleet nuoretkin saavat mahdollisuuden. Tätäkö oppositio vastustaa?

– Kun on puhdas ja aatteellinen, on ahdas ja puutteellinen. SDP on ylikunnossa. Vuosi on politiikassa pitkä aika. Suomessa elää maailman onnellisin kansa, jolla on onneton oppositio, ihmettelee Elo.

Välikysymyksen on allekirjoittanut myös Perussuomalaiset, joiden puheenjohtaja kertoi vuosi sitten kannattavansa jopa työehtosopimusten yleissitovuudesta luopumista. Rkp ja kristillisdemokraatit eivät allekirjoittaneet sosialistipropagandaa. Siniset jatkavat vennamolais-soinilaista työn ja pienyrittämisen linjaa.

– Punavihreät ovat vastustaneet kaikkia työllisyyttä lisääviä toimia. Kurjuus luo sosialismia. Sosialismi luo kurjuutta. Vaihtoehto on punavihreä konkurssi. Kuka maksaa hypyn punavihreään tuntemattomaan? Sinä maksat, jyrähtää Elo.

Lisätietoja:
Simon Elo
Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja
050-513 0687