Sinisten jäsenmäärä lähes kaksinkertaistui kerralla

Sinisten jäsenmäärä lähes kaksinkertaistui kerralla

Sinisen tulevaisuuden puoluehallitus kokoontui 20.1. lauantaina ensimmäistä kertaa. Kokouksessa hyväksyttiin noin 200 uutta jäsentä, mikä lähes kaksinkertaisti jäsenmäärän samalla yli viiteen sataan.

”Olen iloinen jäsenmäärän nopeasta noususta”, toteaa puolueen puheenjohtaja Sampo Terho. ”Yhteinen tehtävämme tänä vuonna on tehdä Siniset suomalaisille tutuksi. Ihmiset ovat kyllästyneitä puoluepolitikointiin, ja olen siksi varma, että Sinisten kaltaiselle uudella tavalla ajattelevalle puolueelle on kysyntää.”

Puoluehallitus nimitti maakuntavaalien vaalipäälliköksi Pekka M. Sinisalon, joka toimii myös Sinisten Uudenmaan piirin puheenjohtajana. Sinisten tavoitteena on vaaleissa saada edustus kaikkiin maakuntavaltuustoihin.

Puolueen kenttäorganisaatiota johtava puoluesihteeri Matti Torvinen kertoo, että puolueen 13 piiriä ja 40 yhdistystä ovat antaneet mittavasti evästystä maakuntavaaliohjelmalle. Ohjelman työstäminen jatkuu ja se esitellään maaliskuussa.

”Tärkeintä uudistuksessa on ihminen ja hänen hyvät palvelunsa, ei hallintohimmelit. Ohjelmamme tähtää malliin, jossa julkinen sosiaali- ja terveyspalvelu on isäntä ja yksityinen sen renki. Monikansalliset terveysjätit eivät ota Suomea haltuunsa.”, Torvinen toteaa.

Puoluehallitus jatkoi myös muuta ohjelmatyötä muun muassa vero-ohjelman osalta.

”Suomessa erityisesti työn verotus on liian korkeaa”, toteaa puheenjohtaja Terho. ”Tulevaisuudessa työn verotusta on edelleen pystyttävä selkeästi laskemaan samoin kuin pienyrittäjyyttä helpottamaan kaikin tavoin. Vain siten saamme nostettua merkittävästi Suomen työllisyysastetta.”

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Sampo Terho, 050 538 1674
Puoluesihteeri Matti Torvinen, 046 922 2222