Sinisten naisten puheenjohtaja Marja Nousiainen: Sinisissä naisten ei tarvitse valittaa

Sinisten naisten puheenjohtaja Marja Nousiainen: Sinisissä naisten ei tarvitse valittaa

Tänään uutisoitiin Marja-Leena Leppäsen siirtyminen perussuomalaisista Siniseen tulevaisuuteen. Leppänen on entinen perussuomalaisten naisten puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu.

”Sinisissä naisissa on vetovoimaa. Siitä kertoo tuoreiden uutisten lisäksi esimerkiksi Uudenmaan ehdokastilanne, jossa sinisillä on enemmän naisia kuin miehiä ehdolla.”, Sinisten naisten puheenjohtaja Marja Nousiainen näkee. ”Meille on siirtynyt monia naisia, jotka ovat jo aiemmin kyllästyneet perussuomalaisissa kokemaansa äijäkulttuuriin.”

Leppänen kertoi pettyneensä Perussuomalaisissa erityisesti naisten kohteluun. Vaikka perussuomalaiset saavat kansanedustajaa kohti kaksinkertaista puoluetukea, edes lakisääteistä 5% naisten toimintaan ei meinattu saada naisjärjestön käyttöön.

”Perussuomalaisten näkökulma maailmaan muuttui viime vuosina ja se on karkottanut ihmisiä. Sinisten kansanturvallisuutta korostavalle linjalle taas on kenen tahansa helppo tulla. Meille on siirtynyt monia naisia, jotka ovat jo aiemmin kyllästyneet perussuomalaisissa kokemaansa kulttuuriin,” Nousiainen toteaa.

Sinisten jäsenmäärä on ollut vuonna 2019 selvässä kasvussa.