Sinisten Simon Elo on ehdolla eduskuntavaaleissa

Sinisten Simon Elo on ehdolla eduskuntavaaleissa

Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja Espoon kaupunginvaltuutettu Simon Elo ilmoittaa asettuvansa ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa Uudenmaan vaalipiirissä.

”Sininen tulevaisuus on minun puolueeni. Tolkun konservatiivinen, rakentavan EU-kriittinen, työntekoon kannustava ja maahanmuuttokriittinen ilman rasismia. Kuten jo Veikko Vennamo aikanaan sanoi, ”jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas”. Kotia, uskontoa ja isänmaata arvostavalle suomalaiselle on uusi vaihtoehto”, sanoo Elo.

Elon tavoitteena on ensi vaalikaudella saada Suomeen yli 100 000 uutta työpaikkaa, keventää merkittävästi ansiotuloverotusta, saada ansiosidonnainen työttömyysturva kaikille palkansaajille, keventää yksityisautoilun kustannuksia, korottaa pieniä työ- ja kansaneläkkeitä, siirtää turvapaikkakäsittely EU:n ulkopuolelle ja uudistaa sosiaaliturva niin että pienipalkkaisenkin työn tekeminen kannattaa aina.

”Ensi kaudella väännetään kättä perheiden asemasta. Kasvoin kotiäidin tiukassa, mutta lämpimässä hoidossa. Kovin kieroon en mennyt. Mitä nyt lähdin mukaan politiikkaan, mutta siitä(kään) en voi äitiäni syyttää”, kertoo Elo.

Usea puolue haluaa ensi kaudella romuttaa kotihoidontuen, poistaa perheiden valinnanvapauden ja lisätä varhaiskasvatuksen osuutta.

”Siniset puolustavat kotihoidontukea. Kannatan kotihoidontuen korottamista. Haastamme ensi eduskuntavaaleissa lattekokoomuslaisten ja viinivihreiden perhepolitiikan”, linjaa Elo.

Lisätietoja:
Simon Elo
050-513 0687