Uudenmaan piiri

Uudenmaan Siniset ovat puolueen suurin piiri. Meidän keskuudessamme on hyvä kannustava ja rakentava henki. Me haluamme omalta osaltamme olla rakentamassa uutta parempaa Suomea, jossa kaikilla on paikka perustaa perhe ja elää suomalaista elämää. Me haluamme varmistaa, että sinä ja lapsesi saavat kasvaa vapaassa, turvallisessa ja vauraassa Isänmaassa.

Sininen tulevaisuus on Suomen turva, Suomen uudistaja ja Suomen rakentaja. Me haluamme olla mukana tekemässä EU-kriittistä politiikkaa, torjumassa liittovaltiokehityksen ja puolustamassa kansallista etua. Me korostamme järkevää maahanmuuttopolitiikkaa, jossa tunnustetaan myös humanitaarisen maahanmuuton taloudelliset rasitteet ja hallitsemattoman maahanmuuton yhteys turvallisuusriskeihin. Me tuemme yrittäjiä ja kannamme huolta kansamme vähäosaisista.

Suomi koostuu maakunnista, joissa on joukko erilaisia alueellisia kulttuureita Nämä alueelliset kulttuurit rakentavat sen suomalaisuuden, jonka me tunnemme ja tunnustamme sekä kunnioitamme. Me haluamme omalta osaltamme olla rakentamassa Uudenmaan kaunista maakuntaa.

Missä maat on mainiommat, vetreämmät veet, sadat saartaa niemet, lahdet rakkaampaata rantaa!”

Tervetuloa mukaan toimintaamme!


Uudenmaan piirin yhteystiedot

Ahti Ortju, puheenjohtaja, ahti.ortju(at)hotmail.com

Arja Niemelä, 1. varapuheenjohtaja, arja.niemela(at)vantaa.fi

Reino Holappa, 2. varapuheenjohtaja, reino.holappa01(at)gmail.com

Jonna Löflund, sihteeri, jonna.loflund(at)gmail.com 

Hallituksen jäsenet:

Anne Vainionpää, anne.vainionpaa(at)pp2.inet.fi

Kim Lindholm, kim.lindholm(at)pp.inet.fi

Markku Kemppainen, mlk4989(at)gmail.com

Eva Pesonen, eva.pesonen(at)vantaa.fi