Uudenmaan piiri

Uudenmaan Siniset ovat puolueen suurin piiri. Meidän keskuudessamme on hyvä kannustava ja rakentava henki. Me haluamme omalta osaltamme olla rakentamassa uutta parempaa Suomea, jossa kaikilla on paikka perustaa perhe ja elää suomalaista elämää. Me haluamme varmistaa, että sinä ja lapsesi saavat kasvaa vapaassa, turvallisessa ja vauraassa Isänmaassa.

Sininen tulevaisuus on Suomen turva, Suomen uudistaja ja Suomen rakentaja. Me haluamme olla mukana tekemässä EU-kriittistä politiikkaa, torjumassa liittovaltiokehityksen ja puolustamassa kansallista etua. Me korostamme järkevää maahanmuuttopolitiikkaa, jossa tunnustetaan myös humanitaarisen maahanmuuton taloudelliset rasitteet ja hallitsemattoman maahanmuuton yhteys turvallisuusriskeihin. Me tuemme yrittäjiä ja kannamme huolta kansamme vähäosaisista.

Suomi koostuu maakunnista, joissa on joukko erilaisia alueellisia kulttuureita Nämä alueelliset kulttuurit rakentavat sen suomalaisuuden, jonka me tunnemme ja tunnustamme sekä kunnioitamme. Me haluamme omalta osaltamme olla rakentamassa Uudenmaan kaunista maakuntaa.

Missä maat on mainiommat, vetreämmät veet, sadat saartaa niemet, lahdet rakkaampaata rantaa!”

Tervetuloa mukaan toimintaamme!


Uudenmaan piirin yhteystiedot

Pekka M. Sinisalo, puheenjohtaja
pekkasinisalo(at)hotmail.com

Pietari Jääskeläinen, 1. varapuheenjohtaja
pietari. jaaskelainen(at)yahoo.com

Jonna Löflund, 2. varapuheenjohtaja
jonna.loflund(at)gmail.com 

Suvi Viinala, sihteeri
suvi.viinala(at)eduskunta.fi


Tulevat tapahtumat

Ei tapahtumia